Reviews – Relatieplanet

Relatieplanet is met meer dan 80.000 leden 1 van de grootste datingsites van Nederland. De datingsite bestaat al ruim 15 jaar en is daarmee de oudste datingsite van Nederland. In die 15 jaar heeft Relatieplanet meer dan 200.000 waargebeurde liefdesverhalen gerealiseerd en zijn zij afgelopen jaar, voor de 11e keer op rij, uitgekozen tot populairste datingsite 2019.

Lees reviews >>>

 

Reviews – 50plusmatch

50plusmatch is zoals de naam al zegt, de datingsite voor 50 plussers. Velen 50plussers zijn opzoek naar hun nieuwe levenspartner of naar iemand waar zij samen nieuwe avonturen mee kunnen beleven. 50plusmatch is een betrouwbare datingsite en wordt door velen ook aangeraden.

Lees reviews >>>

 

Reviews – EliteDating

EliteDating is de datingsite voor hogeropgeleiden. Je kunt je ook alleen aanmelden bij de datingsite als je hoog bent opgeleid. Voorheen stond de datingsite bekend als e-Matching, maar ze hebben hun naam enige tijd geleden aangepast naar EliteDating. EliteDating heeft ook een app die al door veel leden gebruik wordt.

Lees reviews >>>

 

Reviews – Parship

Naast EliteDating richt ook Parship zich over het algemeen op hogeropgeleiden. Wat erg vervelend is aan Parship is dat zij 2 verschillende apps hebben. 1 om mee te chatten en de ander om gebruik te maken van alle functionaliteiten die ook te vinden zijn op de website.

Lees reviews >>>

 

Reviews – Lexa

Naast Relatieplanet is Lexa een datingsite die goed bekend staat. Lexa beheerd een grote database en genereert elke dag veel nieuwe leden. Een nadeel van de datingsite van Lexa is dat je als gratis account talloze advertenties voorbij ziet komen op je scherm. Wil je meer weten over Lexa en wat bestaande klanten van Lexa vinden?

Lees reviews >>>

 

Naar Vergelijk datingsites >>>