Leonora – 10-02-2018

Super datingsite, echt mega blij met de mogelijkheden en dat het voor zo’n goedkope prijs kan. Iets als Lexa kan ik bijvoorbeeld echt niet betalen. De klantenservice is ook goed geregeld, dus op mijn vragen kreeg ik altijd snel antwoord. Echt aan te raden relatieplanet!!”

 

Claudia – 06-02-2018

Niet zonder reden dat Relatieplanet tot beste datingsite van Nederland wordt verkozen. Het werkt echt super fijn en kost helemaal niet veel geld. Echt goedkoop als je er bijneemt dat je gebruik kunt maken van de Relatieplanet app. Deze zijn alebei gekoppeld aan één account zodat je altijd met al je matches in contact kunt blijven. Ik vind het helemaal leuk! 🙂”

 

Stephanie – 01-02-2018

“‘stop met dromen, start met daten’. Dat sprak mij toch zó aan! Ik kan wel blijven dromen van die prins op dat witte paard, maar daarmee kómt hij nog niet! Dus toch maar die stoute schoenen aangetrokken en de stap gewaagd. En zowaar, daar was hij dan hoor, die Prins! Na een paar dates viel dat dan toch weer tegen, maar hé: ik heb een stap gezet en dat is al heel wat!”

 

Estelle – 30-01-2018

Dit jaar gaat het me lukken, een nieuwe leuke relatie. Kwam toevallig bij Relatieplanet uit eigenlijk, maar vond het meteen een heel prettige website. Aanmelden ging goed en ik heb al veel leuke mannen gezien hihi. Dus dat komt vast goed!!”

 

Johan – 28-01-2018 

Een “gouwe ouwe” zoals ik het toch wel kan noemen. Ik heb me ooit aangemeld bij relatieplanet (zal toch wel 10 jaar geleden zijn) en toen een leuke dame ontmoet. Door samenloop van omstandigheden heb ik mij dit jaar weer aangemeld, het is alsof er niets is veranderd (ten goede). Er is natuurlijk een hoop veranderd maar ik vind het nog steeds een topsite!”

 

Mieke – 10-12-2017

“We hebben elkaar ontmoet via Relatieplanet. Je moet soms goed zoeken en goed volhouden maar ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld toen in oktober want wij vieren de Kerstdagen nu gezellig samen!!

 

Yosie – 28-11-2017

“Ik vond het een moeizame weg en ik heb ook heel wat tijd gespendeerd aan Relatieplanet gedurende de afgelopen paar maanden. Maar het is het waard gebleken, want ik heb nu al twee maanden exlusief contact met 1 jongen en ik heb wel echt het idee dat dit hem kan zijn, dus daar ben ik wel erg gelukkig mee. ik hoop dat dit zo blijft, want ik spendeer liever tijd aan iemand dan aan internetdaten per se.”

 

Yolanda – 16-11-2017 

“Het is nu zo’n 4 jaar geleden dat ik mijn man hier heb leren kennen. En nog steeds gelukkig samen 😉 Voor mij dus alleen maar positieve ervaringen met Relatieplanet!”

 

Tom – 23-10-2017

“Ik gebruik Relatieplanet al enige tijd en ik kan niets anders dan alleen maar tevreden zijn met ze. Alles werkt gewoon zoals het moet en is vooral erg prettig in gebruik. Heb er veel leuke contacten opgedaan. Top dus!”

 

Joel – 11-10-2017

Ik heb echt zoveel dates gehad via Relatieplanet. Echt een geweldige tijd. Niet alle dates waren een succes maar het is gewoon spannend. Heb nu een leuk meisje ontmoet en denk dat het wel wat gaat worden. Heb mijn account dus maar niet meer geupdate en wil hier echt wat van maken. Voor iedereen die leuke dates wil hebben dan is het een dikke aanbeveling! ….”

 

Sjaak – 17-09-2017

“Relatieplanet is een prima keuze voor als je opzoek bent naar een degelijke website waar je opzoek gaat naar een relatie. Het heeft geen onnodige toeters en bellen, en is misschien daarom ook wel zo goedkoop. Wat wel ideaal is, is de dating app gecombineerd met de website. zo ben je met hetzelfde profiel van relatieplanet dus overal bereikbaar. Dit maakt het contact wat interactiever met de leuke vrouwen of mannen waarmee je in contact bent. (minder formeel if you ask me!)”

 

Anna – 12-08-2017

“Na slechts drie weken heb ik iemand via de site ontmoet die ik enorm leuk vind (en wederzijds), we hebben elkaar al een aantal keren ontmoet en zijn een paar dagen samen weg geweest. Hier gaat iets moois ontstaan! Voor mij heeft Relatieplanet goed gewerkt, en als het ooit in de toekomst nog eens nodig zou zijn, zal ik me hier weer aanmelden. Voor nu (en hopelijk voor altijd) ben ik voorzien!”

 

Joost – 17-07-2017

Relatieplanet is een van de datingsites die echt werkt. Veel mannen zitten hierop die echt willen afspreken. Dit is ook het idee van een datingsite. Ik heb er veel geprobeerd maar dit is de enige waarbij ik echt matches en vooral afspraakjes heb. Ik heb wel gemerkt dat datingsites niet voor iedereen weggelegd zijn want soms zijn de dates zo ongemakkelijk.”

 

Rachella – 09-07-2017

“Veel leuke vrouwen! al lang lid van relatieplanet, op en af natuurlijk tussen de vriendinnen door. komt er altijd weer een leuk iemand tegen. Niet voor niks al lang een van de grootste datingsite van Nederland.”

 

Timothy – 30-06-2017

Echt super leuk om online te daten. Daar moest ik ook maar achter komen want een jaar geleden vond ik mensen die elkaar hadden leren kennen via een datingsite maar raar. Maar om eerlijk te zijn het is niet veel anders dan iemand ontmoeten in de kroeg. En het taboe heb ik doorbroken voor mezelf en ben me gaan inschrijven. Ik heb Lexa, Be2 en e-matching geprobeerd voordat ik bij Relatieplanet.nl uitkwam. En ben er niet meer weg gegaan. Tot nu toe gewoon de beste keuze! ….”

 

Sander – 26-06-2017

Ik ben al 6 jaar tevreden lid op Relatieplanet.nl. Ik ben een aantal keer niet actief geweest, maar laten we zeggen ongeveer 3,5 jaar wel echt actief geweest. Er is in die tijd veel veranderd, soms ten positieve, soms negatief. Maar wat ik altijd waardeer aan Relatieplanet.nl is dat het moeite doet om er altijd iets leuks van te maken. Enkel mis ik nog steeds, en dat al 6 jaar, een webcam functie om sneller een sterkere band op te bouwen met dates. Niemand wil of kan cammen zonder de hulp van een betrouwbare datingsite. Dat is erg jammer.”

 

Miranda – 14-02-2017

“Relatieplanet was voor mij echt een goede site, niet voor niets al een lange tijd bekend als een goede dating site. Heb hier een leuke partner gevonden en dat is toch de bedoeling van een dating site. Er zijn gelukkig veel serieuze mensen te vinden op de datingsite.”

 

Roberto – 08-01-2017

“Relatieplanet is wel de grootste datingsite van Nederland? Of in ieder geval een van de grootste. Dat heeft z;n voordelen en z’n nadelen. Het grote voordeel is dat er altijd wel vrouwen zijn die bijvoorbeeld dezelfde interesses delen als jijzelf. Een groot nadeel, het klinkt gek, is het vinden van die personen. Een beetje door de bomen het bos niet meer zien. Als je een beetje handig bent met het filteren is dit niet zo moeilijk, maar in het begin moest ik hier aan wennen. Overigens wel aan te bevelen deze datingsite, het is wel echt de goedkoopste!”

 

Gabriel – 02-01-2017

Van alle datingsites die ik heb gezien is Relatieplanet echt de beste. Gewoon het grootste aanbod en de meest actieve site.Zoveel dates gehad en echt een aanrader. ….”

 

Terug naar Reviews – Top 5 datingsites >>>