Bertha – 05-11-2017

“Je kunt zelf profielen bekijken, je kunt een uitgebreid profiel schrijven, je weet zeker dat de mannen een vrouw van mijn leeftijd zoeken.

 

Annie – 12-09-2017

“Nette site. Geen gekke freaky figuren. Maar allemaal singles met serieuze bedoelingen. Ook de ijsbreker en de quiz erg leuk om een eerste stap te zetten”

 

Sarah – 10-08-2017

“Een duidelijke site over de voorwaarden, dus geen kleine lettertjes, en de redactie reageert zeer snel als je een vraag heb. Ook fijn dat je als geen betaald lid toch op de site kan, met nadeel dat je niet alles kunt doen maar zo kan je wel kijken of het een site is die je aanspreekt en dat je dan een besluit kunt nemen..”

 

Jon – 07-07-2017

“Helder en gebruikersvriendelijk. Komt over als een eerlijke en ethisch verantwoorde relatiebemiddelingssite. Ook fijn dat het om een bepaalde leeftijdscategorie gaat.
Ik heb vertrouwen in deze site.”

 

Lianna – 03-06-2017

“Doordat de leden allemaal 50+ zijn geen mannen die op zoek zijn naar een 15 jaar jongere vrouw. De geen interesse berichten die standaard aangeboden worden zijn handig.
Het levenswaarde profiel geeft een indruk mbt wat de waarden zijn die iemand naleeft.”

 

Emory – 12-05-2017

“Ik heb mijn huidige partner op deze website ontmoet. Na mijn scheiding 10 jaar geleden vond ik het zelf erg lastig om nieuwe mensen (helemaal voor een relatie) te ontmoeten. Internetdaten via 50plusmatch heeft mij erg geholpen om toch de stap te zetten en ik heb er zelf nog geen spijt van gehad!

 

Cees – 09-04-2017

“Ik persoonlijk vind het een heel duidelijke, ongecompliceerde site. Wat ik wel een beetje jammer vind is dat er geen chatroom aanwezig is. Denk dat dan het leggen van contacten veel makkelijker zou verlopen voor velen.”

 

Tanita – 26-03-2017

“Gemengde gevoelens. Soms leuke contacten, maar misschien ben ik te veel-eisend(hoger opgeleid)? Wat te oppervlakkig. Als iemand je met een ”standaard-berichtje” afwijst, en je vraagt om uitleg, wordt je ofwel geblokkeerd, of je krijgt de redactie op je nek. Als ik op MIJN beurt klaag, krijg je een niets-zeggende reactie terug.De ”community” Things to Share heeft het niveau van de Fabeltjes-krant; wat een niets-zeggende onzin”

 

Sofia – 05-01-2017

“Ik heb me aangemeld en ben matig positief. De datingsite opzich doet het goed maar de leden… Het lijkt soms net boer zoekt vrouw! Hahaha maar dan nog slechter.”

 

Fabian – 10-12-2016

“Gemengde gevoelens over deze website. Zitten echt mensen op die het daadwerkelijk leuk vinden om nog te daten. Maar ook veel ongeïnteresseerde. Als je het niet leuk vind, meld je dan gewoon af.”

 

Maria – 08-10-2016

“Ik begon hier enkele maanden geleden en vond vrijwel direct een leuke man. Het is niets geworden dus nu heb ik mijn abonnement weer opgepakt. Wel jammer dat ze me door lieten betalen maar de dating site is goed.”

 

Sjonnie – 05-10-2016

“50 plus? Doe maar 65 plus? Ik ben nog net geen 50 dus ik zocht naar wat oudere dames, kreeg allemaal mensen die minstens 12 jaar ouder zijn.”

 

Hennie – 03-08-2016

“Dynamische website waar veel gebeurt. Je kan zien wie er online is en wanneer een bepaalde persoon voor het laatst online was. Veilige manier van met elkaar communiceren via de inbox. Je kunt kiezen welke functies je gebruikt (chat wel/niet, zichtbaar zijn) en tijdelijk stoppen. Niet alleen voor de klassieke relaties, ook vriendschap, eventueel met groepjes op stap e.d. Leuke columns. Gebruikersvriendelijk.”

 

Terug naar Reviews – Top 5 datingsites >>>