Nog maar anderhalve week te gaan en het is Valentijnsdag! Altijd een speciale dag: het maakt eigenlijk niet uit of je al lang bij elkaar bent of dat de relatie nog pril is. Het is in ieder geval leuk om jullie relatie even extra te belichten met een cadeautje voor de ander. Maar wat zijn nou leuke ideeën voor een Valentijnscadeau? Datingblog Daten.nl zet een aantal op een rijtje: van originele Valentijnscadeaus tot echte klassiekers; jij kan zelf het beste bepalen wat nou écht bij jullie past!

Een dagje spa

Wat is er fijner dan samen lekker relaxen? Samen kan je romantisch genieten van een lekkere massage en een smakelijk diner in een spa of sauna naar jouw keuze. Als je er op tijd bij bent, is er grote kans dat je nog een speciaal Valentijnsarrangement kunt reserveren! Laat je dus samen extra lekker verwennen en beleef de meest ontspannen Valentijnsdate die je samen ooit hebt beleefd.

Uit eten in stijl: boek een koets!

Naar een restaurant gaan met jouw Valentijn is natuurlijk leuk. Naar een restaurant gaan per paard en koets – onvergetelijk! Je Valentijn rekent misschien al op iets speciaals – je kunt bijvoorbeeld samen al plannen dat jullie uit eten gaan. Wanneer de koets voor de deur staat, zal jouw date deze Valentijnsdag nooit meer vergeten!

Verras je Valentijn met een ontbijt

Of je nu samen bent of wanneer je het helaas niet redden kan op Valentijn: je kunt altijd zorgen dat jouw liefde lekker verwend wordt met een een ontbijt. Liefde gaat tenslotte door de maag! Je kunt natuurlijk zelf een ontbijt klaarmaken, maar het is tegenwoordig ook makkelijk om een lekker ontbijtje te laten bezorgen door deze online te bestellen!

Hou het klein met Valentijn klassiekers

Zijn jullie niet zo van de grote gebaren en hou je het liever klein? Misschien kun je dan een kleinigheidje geven, gewoon om toch even te laten zien dat de ander speciaal voor je is. Het klassieke bos rozen doet het natuurlijk altijd goed, en er is natuurlijk ook een heel groot assortiment aan Valentijns chocolade verkrijgbaar.

Weet jij nog leuke cadeaus voor Valentijnsdag? Hou jij van originele ideeën, of ben je meer van de traditionele aanpak? Vind jij dat een cadeautje erbij hoort op Valentijnsdag, of gaat het om het samenzijn? Laat het de andere lezers weten in de reacties.

 

Categorieën: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.