Misschien maak je het niet altijd even duidelijk, maar je houdt zielsveel van haar. Je moeder is lange tijd de spil van je leven geweest en neemt ook nu een belangrijk deel hiervan in. Door de alledaagse drukte zien jullie elkaar misschien te weinig, maar het is tijd om haar weer eens te bedanken. Moederdag 2015 wordt geweldig en daar ga jij voor zorgen! Om je te helpen geeft Daten.nl je een aantal verwentips.

Lieve mama..

In je kindertijd kon je moeder zo genieten van die leuke plakwerkjes en tekeningen die je voor haar meenam. Je had het misschien niet door, maar haar ogen traanden doordat jij zo je best gedaan had voor haar ontbijt op bed. De tijden zijn veranderd, jullie band is veranderd, maar je moeder zal je altijd zien als dat jongetje of meisje dat wiebelend het dienblad op haar bed zette.

Verwentips

Om ook dit jaar die lichte twinkeling in haar ogen te zien kun je gebruik maken van de volgende tips:

    • Ontbijtje (op bed). Hoe kun je beter de dag beginnen dan met een gezellig ontbijtje met je moeder? Je zal waarschijnlijk niet meer klunzig met eitjes en broodjes bezig zijn, maar ze zal het alsnog ontzettend waarderen. Misschien kun je zelf iets voor haar, of samen met haar bakken of een lekker smoothie maken. Zijn jullie uitslapers? Dan kun je natuurlijk altijd voor de brunch gaan. Hierdoor kan haar dag nu al niet meer stuk!
  • Een kleinigheidje. Moeders verwachten geen grote cadeaus. Zoals ze ieder jaar herhalen, zijn ze al blij dat je er bent. Toch kan het op deze speciale dag geen kwaad (voor de verandering) weer eens niet naar haar te luisteren. Neem een bosje bloemen voor haar mee of maak een leuke fotocollage. Ze zal waarschijnlijk zeggen dat je het niet had hoeven doen, maar diep van binnen voelt ze zich gewaardeerd en speciaal.
  • Een dagje weg. Wil je echt een dagje samen met je moeder doorbrengen? Dan sleep je haar natuurlijk gewoon mee! Denk hierbij aan een leuke wandeling, een dagje weg met een afsluitend etentje op haar favoriete terrasje, een dagje wellness of een leuke workshop. Je moeder heeft vaak een drukke agenda, dus ga bijvoorbeeld even lekker samen uitwaaien aan het strand. Dit geeft jullie ook de tijd om even gezellig bij te kletsen.

Natuurlijk kunnen er meer mensen in je leven zijn die je op deze dag in het zonnetje wil zetten. Deze tips kun je ook heel goed samen met je oma of je schoonmoeder uitvoeren! Ook zij zullen het enorm waarderen en misschien is dit wel hét moment om jullie band te versterken.

Wat doe jij met Moederdag? En, met wie breng je deze dag het liefst door? Laat het ons weten in een reactie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.