Niet vergeten: komende zondag is het vaderdag! Misschien is het je ontschoten, maar wil je toch nog wat aandacht besteden aan je partner in vorm van een cadeau. Je bent er ten slotte stiekem wel trots op dat je man zo leuk met z’n kind(eren) omgaat. En welke dag is nou beter om hem even lekker in het zonnetje te zetten? Ondanks dat het redelijk last minute is, heeft Datingblog Daten.nl de volgende Vaderdag cadeautips voor je!

1. Vaderlijke interesses

Zoals vele websites al suggereren in hun aanbod, zijn er veel cadeaus in verschillende categorieën te vinden waar een vader gelukkig van kan worden. Het perfecte cadeau hangt natuurlijk erg af van zijn interesses en hobbies! Wat past het beste bij hem? De één houdt erg van klussen in z’n vrije tijd, terwijl de ander juist liever in een goed boek duikt. Ook is er van alles te vinden voor de buiten-vaders: van vissen tot racefietsen, er is altijd wel een accessoire waarmee je hem blij kunt maken. Ga dus nog even langs die speciaalzaak waar hij graag naar binnen gaat, en bekijk de opties. Er is nog tijd!

2. Tijd voor familie

Is papa veel van huis? Misschien is een cadeau in vorm van tijd samen een leuk idee. Wie brengt er nou niet graag tijd door met de familie? Grijp Vaderdag aan om er een dagje op uit te gaan, inclusief kinderen. Je kunt gerust met de hele familie op pad gaan, bijvoorbeeld een dagje strand of een stedentrip. Wanneer je als volwassene iets voor je eigen vader wilt doen, kun je ook een weekendje weg regelen. De trip op een later tijdstip kan natuurlijk ook: de verrassing kun je natuurlijk wel op vaderdag presenteren!

3. Een ‘het gaat om het gebaar’-cadeau

Zit je nu écht krap qua tijd en geld, of ben je gewoon te laat met plannen? Hoeft niet een probleem te zijn. Sommige vaders zitten niet eens te wachten op extra drukte, maar vinden het wel even fijn om te merken dat er aan ze gedacht wordt. Een kleinigheidje kan hem dus nog steeds heel blij maken! Je kunt bijvoorbeeld denken aan een lekker speciaalbiertje of een lekkere aftershave. Of ga voor hem aan de slag in de keuken en maak zijn lievelingsgerecht! Het klassieke ontbijt op bed valt nog altijd in de smaak. Liefde gaat ten slotte ook bij vaders door de maag.

Heb je zelf nog last minute tips om er een leuke Vaderdag van te maken? Heb je zelf al iets leuks gepland, of heb je leuke ervaringen? Schroom niet en deel het met de lezers!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.