Je kunt kiezen. Ofwel je kiest voor het grote romantische gebaar en je wilt voor een eerste date meteen samen uit eten gaan. Ofwel je bent praktisch en realistisch, en denkt: nou… eerst maar eens een kopje koffie. Minder romantisch. Maar ja.

Het is een moeilijke keuze als je honderd procent romantiek zoekt. Want je weet: romantiek begint al in de eerste momenten. Je kunt het niet alsnog later downloaden. Aan de andere kant hoef je maar één keer een dinnerdate te hebben meegemaakt met iemand zonder klik om er voorzichtig mee te zijn.

Je kunt in zo’n situatie proberen een combinatie te maken. Schrap café’s en leuke tentjes waar je graag komt, vergeet ook even die lunchdates maar ga over op lounges van dure hotels. Eerst online kijken, dan van te voren even inspecteren.

Daar heb je vaak een rustige en mooie omgeving, hele goede koffie en bovendien een grote kans dat het bijzonder voelt. Dat is de factor romantiek. Gaat het goed tussen jullie, dan kun je de ontmoeting uitbreiden met een dinnerdate. Wel eerst de kaart tevoren bestuderen en de prijzen, dan weet je zeker dat het niet in de honderden euro’s gaat lopen. De tijd? Spreek af tegen vier uur ’s middags. Ideaal.

Categorieën: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.