Je hebt eindelijk de stap genomen: de singlereis is geboekt. Grote kansen om leuke nieuwe mensen te ontmoeten met misschien zelfs jouw nieuwe liefde erbij. Net als bij een gewone vakantie heb je natuurlijk een checklist nodig voor wat je mee moet nemen. Is de lijst verschillend? Controleer het nu met hulp van Datingblog Daten.nl.

Eerste indruk op singles: kleding en verzorging

Bij het ontmoeten van nieuwe mensen, met name singles, is het natuurlijk belangrijk dat je goed voor de dag komt. Neem daarom de tijd om je goed voor te bereiden, en zorg ervoor dat je ook op vakantie er nog goed uit ziet.

Praktisch: neem minstens twee paar schoenen mee. Voor overdag heb je waarschijnlijk een paar stevige wandelschoenen nodig, omdat jullie natuurlijk op pad zullen gaan. Afhankelijk van je plannen is het ’s avonds een ander verhaal: schoenen die geschikt zijn om mee op stap te gaan zijn handig om stijlvol voor de dag te kunnen komen.
Wees voorbereid op koudere of warmere dagen qua kleding. Ook wanneer je naar een warm land gaat, kan het wel eens regenen of kouder zijn dan verwacht! Vergeet dus niet om minstens 1 lange broek en iets met lange mouwen mee te nemen.

Je kunt moeilijk je hele badkamer meenemen voor je persoonlijke verzorging. Gelukkig biedt de drogist uitkomst met miniverpakkingen van je favoriete producten. Dit scheelt ruimte, én je kunt toch nog fris voor de dag komen! Natuurlijk een open deur, maar vergeet vooral je zonnebrandcrème (voor warme landen) of vettige crème (voor kouder weer) niet: een gezonde huid is aantrekkelijk! Samen met een lekker geurtje zal je onweerstaanbaar zijn.

Entertainment voor iedereen

Een belangrijk deel van een singlereis is interactie met andere singles. De vakantie biedt de ideale locatie, maar nu nog een goede ijsbreker. Een simpel pakje kaarten of reisgezelschapsspel kan ervoor zorgen dat je snel plezier hebt en vrijuit kunt flirten!
Je telefoon kan ook voor de nodige entertainment zorgen. Je kunt elkaar foto’s laten zien van interesses, vrienden en familie. Daarnaast kun je de herinneringen die je op vakantie maakt natuurlijk fotograferen! E-mailadressen uitwisselen om de foto’s naartoe te sturen is natuurlijk een makkelijke manier om het contact te bewaren. Misschien bloeit het contact thuis nog wel uit tot meer!

Oplaadmomenten voor jezelf

De hele dag optrekken met andere singles kan vermoeiend zijn. Het blijft natuurlijk een vakantie; je zal ook momenten moeten nemen om zelf even op te laden! Een boek, tijdschrift, of je favoriete muziek kunnen uitkomst bieden voor de momenten waarop je even lekker alleen bent.

Klinken singlereizen aantrekkelijk, en wil je meer informatie? Datingsite Relatieplanet biedt een aantal reizen aan in samenwerking met singlereizen.nl. Check snel hun eventspagina voor meer info!

Ben jij al meegeweest op singlereis? Wat zijn absolute musts om mee te nemen? Deel je advies in de reacties!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.