Je bent sinds enige tijd aan het daten en het voelt goed. Het moment dat je een keer thuis met je date afspreekt, komt steeds dichterbij. Je wil zeker weten dat het je nieuwe liefde aan niks ontbreekt. Datingblog Daten.nl denkt graag met je mee en geeft tips hoe je tijdens die eerste date thuis een goede indruk maakt.

Daten in een schoon huis

Als je je opmaakt voor dat eerste afspraakje thuis, zorg er dan voor dat alles schoon en fris is! Geef niet alleen je woon- en slaapkamer, maar ook het toilet, de keuken en de badkamer een poetsbeurt. Je huis is een verlengstuk van jezelf. Het zou jammer zijn als je date hierdoor op je afknapt. Trek dus je stofzuiger en schoonmaakdoekjes uit de kast en poetsen maar!

Je bent single, dus weg met je ex

Je begint aan een nieuw avontuur als single: herinner je nieuwe vlam dus niet aan je date-verleden! Zorg dat er geen foto’s van jou en je ex-partner meer aan de muur hangen. Je maakt letterlijk en figuurlijk plaats voor een nieuwe partner in je leven. Laat zien dat je er klaar voor bent.

Liefde gaat door de maag

Als single ben je misschien wat makkelijk: per dag kijk je aan wat je gaat eten, of je haalt alleen in huis wat jij lekker vindt. Zorg ervoor dat je op voorhand voldoende boodschappen in huis hebt gehaald. Schroom niet je date te vragen wat hij of zij lekker vindt. Je kunt ook lekker samen gaan koken door bijvoorbeeld een dinnerbox te bestellen bij Marley Spoon! Creëer een thuisgevoel, bereid lekkere hapjes en maak gegarandeerd goede indruk op je date!

Het eerste thuisbezoek kan je relatie maken of breken. Je date maakt kennis met je hygiëne en gastvrijheid. Zorg hier dus goed voor, en je bent binnen – als je al meerdere dates hebt gehad, kan het hierna niet meer stuk, toch?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.