Je bent mooier en verstandiger dan tien jaar geleden, en energieker dan je over tien jaar zult zijn. Daten na je dertigste heeft alleen maar voordelen. Zou je denken. Er is één nadeel, waardoor je date meteen op de vlucht kan slaan. En helaas, daar heb je nul invloed op.

Veel singles beginnen na dertigste serieus na te denken over hoe-nu-verder. Ze verlangen naar meer vastigheid. In de vriendenkring ontstaan meer stellen, samenwonen is eerder regel dan uitzondering en… er worden al baby’s geboren. Grote kans dat je een kinderwens ontwikkelt.  En is die wens er eenmaal, dan voelt het gauw aan als: ‘hoe eerder, hoe beter’.

Een kinderwens is in het algemeen een dealbreaker of een dealmaker. Single-met-kinderwens combineert niet met single-zonder-kinderwens.  De singles die het niet weten, vormen voor beide categorieën een risico. Wie met dertigers date, doet er dan ook goed aan zo snel mogelijk te bepalen of er wel/geen kinderwens is.

Alles dat nodig is om over jou te weten, zet je op je datingprofiel. Zo ook een aanwezige of afwezige kinderwens, een verlangen om samen te wonen en de droom van een vaste relatie. Flierefluiters klikken door. Heb je minder reacties? Geeft eigenlijk niks: je hebt maar een ware liefde nodig.

Categorieën: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.