De zomer is begonnen! Je hebt kriebels in je buik, maar dit komt niet alleen door het mooie weer. Die vlindertjes maken er een heus feestje van! Misschien wil je het zelf nog niet toegeven, maar de verliefdheid straalt van je af. Maar voelt je crush hetzelfde voor jou? Hoe herken je dat hij of zij je leuk vindt? Datingblog Daten.nl geeft je 5 signalen die aangeven dat je date smoorverliefd op je is!

Subtiele tekens van liefde

Voor jezelf is er geen ontkomen meer aan; je kan niet om je verliefdheid heen. Het is voor jou dus ook duidelijk merkbaar. Jammer genoeg is dat vaak niet het geval als je naar je date of je partner kijkt. Je kunt namelijk niet voelen wat hij of zij voelt. Misschien zwermen er ook wel honderden vlindertjes bij diegene rond, waar jij nauwelijks iets van merkt. Vaak moet je toch letten op kleine, subtiele tekens van liefde die de ander je geeft. Niet iedereen is een uitbundige hopeloze romanticus en het is niet altijd even makkelijk om een manier te vinden om je gevoelens te uiten. De volgende kleine signalen kunnen erop wijzen dat die andere leuke single hopeloos verliefd op je is:

Is je date verliefd op je?

  1. In een oogopslag: Jullie zijn samen een film aan het kijken of aan het genieten van een lekker kopje koffie op een terras. Op een gegeven moment lijkt het wel alsof hij of zij je vaker aankijkt. Jij neemt een slokje koffie, en ziet in je ooghoek de ander met een lichte glimlach naar je kijken. Liefde heeft niet veel woorden nodig; één oogopslag kan genoeg zijn!
  2. Verrassing!: Nee, het is geen toeval dat jullie naar die ene leuke film in de bioscoop gaan vanavond. Je hebt het vorige week in een van jullie gesprekken genoemd en dat heeft je crush echt wel onthouden! Hij of zij doet net een beetje meer om het jou naar je zin te maken, omdat het voor hem of haar belangrijk is dat jij je fijn en prettig voelt!
  3. Meisjes plagen…: Natuurlijk kan elkaar een beetje plagen niet ontbreken in jullie liefdesritueel. Het gezegde zegt het al; meisjes plagen, kusjes vragen. Dit is een belangrijk onderdeel als het gaat om elkaars behoeften en grenzen af tasten. Op deze manier leren jullie elkaar op een speelse manier beter kennen.
  4. Zachte aanrakingen: Een van de belangrijkste signalen van verliefdheid, zijn de subtiele aanrakingen die hij of zij je geeft. Tijdens een romantische wandeling voel je dat je hand gestreeld wordt en je hart smelt. Ook dit gaat niet per ongeluk. Je date wil graag laten merken dat hij of zij het prettig met je vindt, je mooi vindt en eigenlijk totaal niet van je af kan blijven!
  5. Je rare gewoontes: Je loopt overdag het liefst in een veel te lang T-shirt, je houdt als stoere man van ontroerende romantische films of je vindt het geweldig om af en toe het kind in je los te laten. Het maakt jouw crush niet uit wat je doet, want hij of zij vindt jouw rare gewoontes ongelofelijk schattig. Zodra je date het niet meer erg vind dat je bijvoorbeeld te lui bent om twee dezelfde sokken uit te zoeken, weet je het zeker: dit is een blijvertje!

Wat zijn bij jouw signalen dat je verliefd bent? Hoe laat jij dit merken aan die ene leuke single man of vrouw? Vertel het anderen in een reactie!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.