Reviews Lexa

Meagan – 23-01-2018

“Redelijke site, maar pas op dat je niet per ongeluk blijft doorbetalen. Er zijn maar weinig hoogopgeleide mannen en 99% van de berichtjes die ik binnenkrijg zijn in de trant van ‘he, hoe is het’, vaak zonder leestekens. Er wordt nul moeite ingestopt. Maar wanneer ik een leuk berichtje stuur of er een krijg, komt er wel een leuke date uit.”

 

Pieter – 12-01-2018

“Sinds deze week hebben ze de layout van de berichten aangepast. Ik kan mijn geschreven berichten niet meer terug vinden, ze zijn zonder aankondiging verwijderd. De nieuwe layout is een stap terug in de tijd en ziet er niet uit. Een bevuilde database onderhouden is vragen om moeilijkheden. Zoals gewoonlijk blijft het stil aan de kant van Parship.”

 

Timo – 07-01-2018

Dit is wel aardig, maar geen echte topper waar de leuke gesprekken om de oren vliegen. Moet ik wel toegeven dat ik er ook wat meer tijd in had kunnen stoppen, maar ja, daar doe je immers online dating voor”

 

Katie – 03-01-2018

Zou een maand gratis krijgen, maar bij aanmelden is dat je 2 maanden moet nemen, eenmaal gedaan, afgeschreven maar geen full member. Lexa zelf moeilijk te bereiken.Alleen per mail ( afwachten ) had een nummer onderschept, maar helaas zit Lexa niet meer in dat pand. Zeer slecht, en voel mij beetgenomen.”

 

Josie – 01-01-2018

“ik was heel erg benieuwd naar Lexa en toen ik na mijn aanmelding ging zoeken was ik best een beetje teleurgesteld. Totdat ik op een heel leuk profiel uitkwam en ik wist direct dat ik hem heel leuk zou gaan vinden. Hij is nu al een maand mijn vriend. Ja ik heb veel berichten gekregen van mannen die mij niet aantrokken en je moet goed zoeken.. maar uiteindelijk heb je er natuurlijk maar eentje nodig! En die heb ik gevonden bij lexa! 🙂”

 

Pascall – 01-01-2018

“Lexa is op zich best een goeie site. Het enige nadeel is de vele gefrustreerde mannen die erop zitten. Als je beleeft aangeeft dat je geen interesse hebt….Kan je vaak de volle laag krijgen. Van schelden tot proberen te kwetsen. Mannen klagen vaak dat ze geen reactie krijgen. Ik denk dat dat dus de reden is. Tenminste ik was het zat en reageer ook niet meer. Stuk rustiger. Voor de rest is het een goede website.”

 

Natalia – 18-12-2017

“Gisteren lid geworden bij Lexa. Je ben verplicht om member erbij te nemen ben je 94 euro kwijt. Ik had alleen het lidmaatschap genomen las ik dat men dan niet mijn foto kan zien. Zonde van mijn geld AOW dus word hier niet vrolijk van. Ik hoop dat ze mijn geld terugstorten. Dus geen vriend voor mij,jammer”

 

Jorik – 15-12-2017

“Parship is een goede dating website. Of laat ik het zo zeggen: ik heb veel slechtere meegemaakt. Natuurlijk is Parship duur. Maar dat zorgt ook dat er alleen serieuze mensen meedoen die ook de moeite nemen om te reageren. Een ander nadeel is dat je niet direct de foto’s kun inzien, pas na betaling. Toch vind ik dat niet voldoende om negatief te oordelen over deze site.”

 

Bas – 12-12-2017

“Heb zelf net een maand op Lexa geregistreerd. Eerste indruk was een beetje chaotisch maar als je het systeem leert kennen is het goed te doen. Heb zelf inmiddels ook een date gehad was niet zo’n succes, maarja we zoeken gewoon verder hé. Lexa is dus wel een aanrader echt prima datingsite.”

 

Frida – 10-11-2017

“Mijn mening over parship is verdeeld, ik vind het een goede website maar wel nogal duur. Aan de andere kant heb ik er veel leuke mensen ontmoet..”

 

Igor – 17-09-2017

“Gewoon een goede site…de ervaringen van anderen begrijp ik ook best, voor mij was Parship echt enorm nuttig. Als introvert is het niet altijd even vanzelfsprekend om contact te maken. Dit lukt me deze site toch opvallend goed, daar ben ik dus erg blij mee..”

 

Terug naar Reviews – Top 5 datingsites >>>