Reviews EliteDating

Laurens – 02-02-2018

“Prima, al ben ik wel met de kritiek eens dat er meer vrijheid zou moeten zijn voor de gebruiker. Nu worden de matches je toch wel een beetje opgedrongen en daar heb ik niet altijd zin in.

 

Audrey – 21-01-2018

“Ik begrijp niet echt de positieve ervaringen, maar het kan ook aan mij liggen. Er wordt teveel voor je bepaald, wat je doet en wie je leuk moet vinden. Geef mij maar een datingsite waar je gewoon zelf kunt kiezen.”

 

Wendy – 16-01-2018

Weinig mensen actief, verder wel een leuke site volgens mij. Heb het idee dat ze al een tijdje bestaan maar zeggen zelf dat ze nieuw zijn.”

 

Ashley – 15-01-2018

“Geen goede ervaringen mee, leuk dat wetenschappelijk vragenlijstje, maar de leden zijn heel erg inactief en de antwoorden op profiel zijn standaard en nietszeggend in begin zag nog wel leuk uit, en daarom 3 maanden besteld, maar na 2 weken had ik er genoeg van en wilde geld terug voor de resterdende 2 maanden (dus 3 maanden omzetten naar 1 maand abbonement)”

 

Mislene – 03-01-2018

“Er zullen zeker uitzonderingen op de regel zijn, maar bij edarling loop ik wel erg veel tegen rare figuren aan. Het kost je veel geld en je krijgt alleen maar verzoeken van vervelende oude mannen. Ik vind het feit dat je niet zelf het ledenbestand kunt doorzoeken ook erg lastig.”

 

Suzanne – 03-12-2017

“Makkelijk en zeer genuanceerd. De persoonlijkheidstest was heel bevorderlijk voor het vinden van een date op niveau. Genoeg vrouwen hier die echt heel slim zijn en een super karakter hebben! Elitedating is voor mij echt een uitkomst en een mooi voornemen te gebruiken voor 2018!”

 

Tinus – 18-09-2017

“Ja ik hoorde dat dit een nieuwe site is dus ik dacht ik ga eens even kijken. Volgens mij is dit de oude eDarling site en daar heb ik nooit op gezeten. Dus ik weet niet in hoeverre het veranderd is. Maar mijn ervaring is dat het een leuke site is waar redelijk veel op te doen is. Ben benieuwd naar andere ervaringen.”

 

Barbara – 11-08-2017

“je zou echt denken is goed maar alle mannen houden je een paar weken aan het lijntje en dan gaan ze vervelend doen worden volgens mij betaald door eDarling. Echt een zooitje. En nog iets ze zijn al zes maanden in een storing je kunt ze ook niet bellen voor klachten. Ze kunnen een voorbeeld nemen aan Relatieplanet waar je ze nog kunt opbellen!”

 

Sheila – 07-07-2017

“Is er nu nog steeds geen app beschikbaar van Elitedating? Ik kan ‘m nergens vinden in de app store en eigenlijk vind ik het echt niet kunnen dat die app er niet is. Hoe wil je nu anno 2016 een datingsite zonder app hebben? Weet iemand of deze op korte termijn nog komt anders schrijf ik me direct uit.”

 

Ashley – 02-05-2017

“Fijne datingsite. Heel duidelijk dat men hier serieus opzoek is. Daarom betaal je ook wat meer maar je weet als mensen wat meer betalen dat ze serieuzer omgaan met hun lidmaatschap. Elitedating is dus voor mij een mooie uitkomst.”

 

Raul – 07-04-2017 

“Klopt. Degelijk, makkelijk en serieuze leden. Vrouw en man ledenbestand in goed evenwicht wat genoeg dynamiek doet ontstaan onderling. Leuk contact gehad met een aantal vrouwen.”

 

Johan – 06-02-2017

“Elitedating is in mijn optiek de meest betrouwbare optie? Een professioneel en degelijk platform. Je weet wat je krijgt en je betaald er wel voor. Beter iets meer betalen dan dat halfbakken werk van Parship. Als ik opzoek ben naar hoger opgeleide mensen dan weet ik zeker dat die mensen ook bereid zijn wat meer te betalen itt datingsites als lexa of parship. Dat is natuurlijk een grote grap.”

 

Terug naar Reviews – Top 5 datingsites >>>