X
    Categories: Blog

Hou je date nieuwsgierig

Je redeneert eenvoudig, maar soms is het zo eenvoudig niet. Omdat jij je vertrouwd met je date voelt, ben je een open boek. Geen geheimen, niets te verbergen en als er toch nog vragen zijn, geef je zo uitgebreid mogelijk antwoord. Simpel, toch?

Wat je doet wel, maar het is te vroeg en ook te veel. Het leuke van de beginfase in het daten is juist dat je nieuwsgierig naar je date bent en blijft. Dat geldt voor jou, dat geldt voor je date. Elkaar langzaam ontdekken is een feest op zich. En het brengt ook spanning en onzekerheid teweeg, net als twijfels en angst niet-leuk-genoeg te zijn. Ups and downs bestaan dankzij elkaar.

Met andere woorden: hou je date nieuwsgierig.

Geef informatie over jezelf en je doen en laten stukje bij beetje prijs. Hou je eigen leven vast; wanneer je date om een afspraakje vraagt, heb je soms iets anders te doen. Een “nee” is op korte termijn nooit leuk, maar op langere termijn werkt het juist positief omdat het je “ja” waardevoller maakt.

Relaties ontstaan niet in een minuut. Daarvoor zijn emotionele ontwikkelingen nodig, en die vragen tijd. Overhaast niks. Geniet van elke fase. Stel je immers voor dat dit de liefde van je leven is, dan heb je toch een zee van tijd voor elkaar…

Redactie :