Speeddaten in Utrecht

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/03/2016
19:00 - 22:30

Locatie
Restaurant De Rechtbank

Categorie(ën)


Ontmoet in twee uur tijd tussen de 15 en 20 singles. Je krijgt vier minuten de tijd om jouw gesprekspartner te leren kennen. Heb jij interesse en is dat wederzijds? Dan ontvang je na afloop van het evenement een mail met jouw match(es).

Natuurlijk zijn er nog veel meer kansen deze avond, want na het speeddaten ontmoet je alle speeddaters tijdens de afsluitende borrel. Zo heb je alle kans om ook de singles uit de andere groep persoonlijk te ontmoeten en er contact mee te leggen. Daarmee heb je de ultieme mogelijkheid om de ware tegen te komen.

Speeddaten Utrecht

De speeddate ervaring van Marjolein:
“Het was mijn eerste speeddate event. De organisatie was perfect; prettige sfeer en goede locatie. Door de ongedwongen sfeer was het makkelijk om een open en ongedwongen gesprekje te voeren met de dates. De gemotiveerde deelnemers gaven mij een positief gevoel. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!”

Leeftijdscategorie:
40’ers en 50’ers

Hoe word je ingedeeld?
Om jou in contact te brengen met leeftijdsgenoten, worden alle deelnemers op basis van leeftijd over twee groepen verdeeld. Zo maak je gegarandeerd kennis met zoveel mogelijk singles in jouw leeftijdscategorie.

Meld je nu hier aan!