Relatieplanet Singlesfeest: Groningen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/05/2015 - 17/05/2015
21:00 - 02:00

Locatie
Huize Maas

Categorie(ën)


Het grootste Singlesfeest van Nederland komt eindelijk naar het noorden! Op 16 mei vindt het Singlesfeest plaats in het hart van Groningen, op de vismarkt bij Huize Maas. Een toplocatie om leuke singles te ontmoeten en om lekker een avond uit te gaan! Tijdens het Singlesfeest in Huize Maas kan je uit je dak gaan op de muziek van de coverband Groove Line en worden er vele speeddate sessies aangeboden!

Gratis speeddaten
Vind jij het leuk om in een rap tempo en op een spannende manier te daten? Op het Singlesfeest in Huize Maas kan je gratis speeddaten! Meld je hiervoor tijdig aan. Klik hier om je aan te melden voor het speeddaten!

Groove Line
Zin om weer eens lekker te dansen? Dat kan op 16 mei in Huize Maas! Groove Line is één van de meest succesvolle bands van dit moment. Zowel muzikaal, als uitstraling en hightech faciliteiten zet Groove Line een prachtige live act neer. Maar dat is nog niet alles. Het decor van Groove Line zorgt voor een spetterende show.

The Wall of Love
Wat nou als je tijdens het Singlesfeest iemand ziet die je leuk vindt maar het lastig vindt om diegene aan te spreken. Schrijf dan een boodschap op de Wall of Love! Bij binnenkomst ontvangt iedereen een sticker met eigen nummer (dragen is niet verplicht). Noteer het nummer bij de boodschap zodat hij of zij jouw berichtje kan terug lezen en wie weet ontstaat er een leuke match!

Het Singlesfeest van Relatieplanet is een onvergetelijke ervaring en dé geschikte plek om nieuwe mensen te ontmoeten. En wie weet, loop je jouw grote liefde wel tegen het lijf tijdens het speeddaten of op de dansvloer! Deze avond wil jij toch niet missen?

Koop hier jouw ticket(s)!