Singles Night Out in Claus in Hoofddorp

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/02/2016 - 14/02/2016
22:00 - 03:00

Locatie
Claus Event Center

Categorie(ën)


Heb jij ook weer zin in een lekker avondje uit? Kom dan naar Singles Night Out in Claus op zaterdag 13 februari, de avond van de liefde! Doe mee aan gratis activiteiten of kom lekker dansen in één van de diverse zalen. Ook kan je in Claus gezellig bowlen of genieten van een heerlijke cocktail. Kortom, dit feest is de perfecte combinatie van een gezellige avond uit en leuke singles ontmoeten! Kom jij ook?

Coverband Groove Line
Zin om weer eens lekker te dansen? Dat kan op 13 februari in Claus! Groove Line is één van de meest succesvolle bands van Nederland. Groove Line maakt er gegarandeerd een swingend feest van!

Hollands Café
Zin om lekker mee te zingen met liedjes van eigen bodem? De Hollandse zanger in bar Paparazzi zorgt voor een onvergetelijke avond.

Brothers2Club
Wil jij jouw heupen eens lekker losschudden? Kom dan naar de Brothers2Club. Hier draait Salsa DJ Lemos Jones en zorgt ervoor dat jij niet stil kan blijven staan. Deze zaal gaat gegarandeerd uit zijn dak!

Activiteit: Speeddaten
Vind je het lastig om contact te maken met andere singles? Doe dan mee met het speeddaten en ontmoet een tiental leuke mannen of vrouwen. Schrijf je op tijd in want het zit erg snel vol!

Activiteit: Slowdaten
Gaat het speeddaten je te snel en vind je het leuker om onder het genot van een goed glas wijn meerdere singles tegelijk te spreken? Neem dan deel aan slowdaten! Er worden drie heerlijke wijnen geschonken die je samen met de andere singles proeft. Deelnemen is helemaal gratis, maar meld je tijdig aan, want vol=vol!

Kom vooraf dineren in restaurant Barraca
Kom ook lekker bij ons eten! Maak je avond nog leuker met een heerlijk diner voorafgaand aan Singles Night Out in BARRACA, in Claus. Op vertoon van jouw ticket voor het feest ontvang je een cocktail van het huis t.w.v. €7,50! Reserveren kan via 023 556 00 55. Graag reserveren o.v.v. Singles Night Out Relatieplanet.nl.

Koop hier jouw ticket(s)!

Relatieplanet Singlesfeest from Relatieplanet on Vimeo.